5/19/2010 09:49:00 μ.μ.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

19 Μαΐου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ, ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, Επαναληπτικοί

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2 - 0 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
Ερνάνες 24'
Νταγκομπέρτο 53'
ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ : 2 - 0
ΣΧΟΛΙΑ
Ξεκίνημα στο παιχνίδι με κόκκινη απευθείας μόλις στο 2' για τον φόρ Κλέμπερ της Κρουζέιρο για μπουνιά σε αντίπαλο. Παρόλαυτα το μάτς διατήρησε εναν γρήγορο ρυθμό με ισοοροπημένες τις προσπάθειες για γκόλ. Πολύ δυσκολότερα τα πράγματα για την Κρουζέιρο, μετα την ήττα εντός έδρας, τώρα και με αριθμητικό μειονέκτημα. Η Σάο Πάολο αρχισε να ανεβάινει και να χάνει αρκετές ευκαιρίες, τελικά σκόραρε με ενα υπέροχο γκόλ του Ερνάνες, που δικαιούται να είναι στο Μουντιάλ αυτο το καλοκαίρι. Στο δέυτερο ημίχρονο ήρθε και το δέυτερο γκόλ απο τον Νταγκομπέρτο να αποτελειώσει την Κρουζέιρο, τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα με την Σάο Πάολο να χάνει και άλλες ευκαιρίες. Η Κρουζέιρο η οποία επαιξε φοβερό ποδοσφαιρο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης βρήκε τον "γιατρό" της, δέχτηκε γκόλ σε κρίσιμα σημεία και τελικά αποκελίστηκε απο την πιο σταθερή και έμπειρη Σάο Πάολο.

Στατιστικά

5/19/2010 09:47:00 μ.μ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ : ΣΑΝΤΟΣ - ΓΚΡΕΜΙΟ

19 Μαΐου, 2010
ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΚΟΠΑ ΜΠΡΑΖΙΛ, ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, Επαναληπτικοί

ΣΑΝΤΟΣ 3 - 1 ΓΚΡΕΜΙΟ
Γκάνσο 51'
Ρομπίνιο 69'
Ράφαελ Μάρκες 74'
Γουέσλεϋ 85'
ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ : 3 - 4
ΣΧΟΛΙΑ
Πολύ καλύτερη η Γκρέμιο στην αρχή του μάτς, έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει μέσα στην έδρα της Σάντος. Υπενθυμίζω οτι τα εκτός έδρας γκόλ μετράνε κανονικά στο Κύπελλο Βραζιλίας. Η Σάντος με όλους τους στάρ στην σύνθεση (Νέυμαρ, Ρομπίνιο, Αντρέ) άρχισε να απειλεί μετά το ημίωρο, σαφώς αιφνιδιασμένη και εξουδετερωμένη απο την διαβασμένη άμυνα της Γκρέμιο. Στην επαναληψη η Σάντος ανέβασε απόδοση με τον Ρομπίνιο κορυφαίο να κάνει ανω κάτω την άμυνα της Γκρέμιο, προηγήθηκε με κεραυνό του Γκάνσο και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ρομπίνιο με λόμπα πάνω απο τον τερματοφύλακα. Η Γκρέμιο με λιγότερες ευκαιρίες μείωσε με κεφαλιά του Ράφαελ Μάρκες απο εκτέλεση φάουλ αλλα δεν κατάφερε να πιέσει. Η Σάντος "κλειδωσε" την πρόκριση με γκόλ του Γουέσλευ, προκρίνεται στον τελικό οπου θα αντιμετωπίσει την Βιτόρια.
Στατιστικά

5/19/2010 08:08:00 μ.μ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : ΟΛ ΜΠΟΫΣ - ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

19 Μαΐου, 2010
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ/ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ, Πρώτος αγώνας
ΟΛ ΜΠΟΫΣ 1 - 1 ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ
Μάτος 14'
Μπουρδίσσο 91'
ΣΧΟΛΙΑ
Διπλά ματς για το άν θα παραμείνει η Ροσάριο Σεντράλ στην πρώτη κατηγορία ή θα προβιβαστεί η Όλ Μπόυς που ήρθε τέταρτη στην Πριμέρα Β. Η Ροσάριο ειχε έρθει τέταρτη απο το τέλος στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού, εχοντας δώσει αρκετά μπαράζ τα τελευταία χρόνια αποφεύγοντας τον υποβιβασμό. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ και των δύο αναμετρήσεων παραμένει στην κατηγορία η Ροσάριο Σεντραλ. Ξεκίνησε πολύ δυνατα το μάτς η γηπεδούχος με πολύ πίεση απο το πρώτο λεπτό, ενώ η Ροσάριο με τον έμπειρο Φιγκερόα στην επίθεση δεν απειλούσε ιδιαίτερα με συντηρητικό ποδόσφαιρο. Προηγήθηκαν οι Μπόυς με τον Μάουρο Μάτος μετα απο εκτέλεση φάουλ και άστοχη έξοδο του Γκαλίντεζ και κυριάρχησαν στη συνέχεια, με τη Ροσάριο να απειλεί μόνο σε αντεπιθέσεις. Καλές ευκαιρίες στη συνέχεια και για δέυτερο γκόλ για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη ανατράπηκε το σκηνικό με τους γηπεδούχους να περιμένουν την Ροσάριο που ανέβαζε στροφές με καλύτερο παίχτη τον Παλιαλούνγκα, και εχασε καλές ευκαιρίες με τον Φιγκερόα. Προσπάθησε να διατηρήσει το 1-0 η Όλ Μπόυς, αμύνθηκε αρκετά δεν έδειξε κάτι παραπάνω επιθετικά και το πλήρωσε με ισοφάριση στο 90' λεπτό απο κεφαλιά του Μπουρδίσσο. Η Ροσάριο φαίνεται για ακόμη μια χρονιά θα αποφύγει τον υποβιβασμό στα μπαράζ.

5/19/2010 09:34:00 π.μ.

ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) - ΣΙΒΑΣ ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ (ΜΕΞΙΚΟ)

11 Μαΐου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ, ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ

ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) 2 - 0 ΣΙΒΑΣ ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ (ΜΕΞΙΚΟ)
Ρομάν 20'
Μασιέλ 68'
ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ : 0 - 3