4/08/2010 10:49:00 μ.μ.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΝΤΑΝΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ (ΧΙΛΗ)

8 Απριλίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2 - 2 ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΝΤΑΝΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ (ΧΙΛΗ)
Μοντίγιο 43'
Μίκαελ 68'
Λέο Μούρα 83'
Ροντρίγκες 92'
ΣΧΟΛΙΑ
Αναβλήθηκε μια μέρα ο αγώνας λόγω μεγάλων καταιγίδων στην περιοχή. Η "Ου" περιμενε την Φλαμένγκο που είχε μόνο τον Βάγκνερ Λόβ μπροστά, ο Αντριάνο τραυματίας. Χλιαρή πίεση απο πλευράς των γηπεδούχων και μερικές καλές ευκαιρίες, και οι Χιλιανοί λιγα πράγματα στην επίθεση με τον Ολιβέρα απομονωμένο. Το γκόλ ήρθε σε ανύποπτη στιγμή με κεφαλιά του Μοντίγιο μετα απο σέντρα και αδράνεια ολης της Βραζιλιάνικης άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λόβ ειχε πιο πολλά στηρίγματα απο τους Μίκαελ, Μεζένγκα και γύρισε το παιχνίδι παιζοντας γρηγορο ποδόσφαιρο. Και τα δύο γκόλ ξεκίνησαν απο προσπάθειες του Λόβ, με το δέυτερο πιο εντυπωσιακό απο τον εξαιρετικό δεξί μπακ χάφ Λέο Μούρα.Η Ουνιβερσινταντ σκόραρε πάλι σε μια ανύποπτη στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Αργεντίνο αμυντικό Ματίας Ροντρίγκες σαν επιθετικός να σκοράρει ενα ωραιο γκόλ με προσπάθεια απο τα δεξιά. Σόκ για την Φλαμένγκο που ήθελε πολύ αυτη τη νίκη και μεγάλη επιτυχία για την "Ού" που έμεινε πρώτη στον όμιλο.
BINTEO
Στατιστικά

4/08/2010 02:56:00 μ.μ.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 9-11 Απρ 2010

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 9-11 Απρ 2010
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ 2010
Η Νιούελς εχει ευκαιρία να ανέβει περιοσσότερο με νίκη εντός επι της Τσακαρίτα, οι φορμαρσιμένες Χιμνάσια και Ουρακάν συγκρούονται, η πρωτοπόρος Ιντεπεδιέντε ευκολα λογικά εντός με την πεσμένη Σαν Λορέντζο, η Λανούς υποδέχεται την κακή Ροσάριο Σεντράλ, η Βελέζ Σάρσφιλντ εχει δεύτερο ντέρμπι εντός αυτη τη φορά με την Μπάνφιλντ, η Ρίβερ ελπίζει να παρει επιτέλους βαθμούς εκτός με την ουραγό Ατλέτικο Τουκουμάν, Γοδοη Κρουζ και Τιγκρε συγκρούονται σε ενα άλλο ντέρμπι φορμαρισμένων, η Εστουδιάντες υποδέχεται την Ρασίνγκ που πολεμάει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, η Μπόκα υποδέχεται την Άρσεναλ Σαραντί σε ενα ματς που θα εξελιχθεί σε λαικό δικαστήριο και η ανεβασμένη Αρχεντίνος Τζούνιορς υποδέχεται την πολύ καλη Κολόν.
Νιούελς - Τσακαρίτα Τζούνιορς 1Χ
Ουρακάν - Χιμνάσια Λα Πλάτα Χ
Ιντεπεδιέντε - Σαν Λορέντζο 1
Λανούς - Ροσάριο Σεντράλ 1
Βελέζ Σάρσφιλντ - Μπανφιλντ 1Χ
Ατλέτικο Τουκουμάν - Ρίβερ Πλέητ Χ2
Γοδόη Κρούς - Τίγκρε Χ2
Εστουδιάντες - Ρασίνγκ Κλούμπ 1
Μπόκα Τζούνιορς - Άρσεναλ Χ2
Αρχεντίνος Τζούνιορς - Κολόν Σάντα Φέ 1Χ
Στατιστικά
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΚΑ ΡΙΟ : Ημιτελικόι για το τουρνούα Τάκα Ρίο σε μονά ματς. Το τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα ηταν χωρισμένο σε δύο ομίλους και παίζουν χιαστί οι πρώτοι με τους δεύτερους. Η Μποταφόγκο του Σεμπάστιαν Αμπρέου και του Ερρέρα υποδέχεται σε ενα αμφίρροπο μάτς την Φλουμινένσε του "Εκι" Γκονζαλεζ και του Φρέντ. Στο άλλο ματς η Φλαμένγκο με τον Αντριάνο αμφίβολο αλλα τον Λόβ κανονικά να παίζει υποδέχεται την Βάσκο Ντα Γκάμα που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας απο τη νέα σεζόν αλλα μαλλον δεν εχει ελπίδα απεναντι στο μεγαθήριο.
Μποταφόγκο - Φλουμινένσε 1Χ
Φλαμένγκο - Βάσκο Ντα Γκάμα 1
Στατιστικά
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ : Ημιτέλικοί τοπικού πρωταθλήματος, πάιζουν σε διπλά παιχνίδια ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δευτερος με τον τρίτο. Η περσινή πρωταθλήτρια Κορίνθιανς δεν συμμετέχει γιατι ήρθε 5η στης βαθμολογία. Στον ένα ημιτελικό αναμετρούνται οι εκπλήξεις Γκρέμιο Προυντέντε και Σάντο Αντρέ, και στον άλλο η Σάο Πάολο υποδέχεται την Σάντος του Ρομπίνιο στο μεγάλο ντέρμπι.
Γκρέμιο Προυντέντε - Σάντο Αντρέ Χ2
Σάο Πάολο - Σάντος 1
Στατιστικά
ΜΕΞΙΚΟ - ΜΠΙΣΕΝΤΕΝΑΡΙΟ 2010
Η Τέκος υποδέχεται την Τίγκρες σε ενα ματς με δυο πολύ ασταθής ομάδες, η Μοντερρέυ θα εχει ευκολο έργο με την Σαν Λουίς, η Τολούκα δυσκολη αποστολή εκτός στο Κερετάρο, η απρόβλεπτη Τζαγκουάρες υποδέχεται την ηττημένη στο Σουπερ-Κλάσικο Αμέρικα, δέυτερο εντός εδρας ματς συνεχόμενο για την Σίβας Γουαδαλαχάρα με την Μορέλια αναμένεται να μην δυσκολευτούν, η Ατλάντε υποδέχεται την σταθερή αξία Κρουζ Αζούλ, η Πατσούκα ξαναβρίσκει την φόρμα της υποδέχεται την μέτρια Άτλας, στο ντέρμπι η Πούμας θέλει μονο νίκη για να φτάσει την Σάντος Λαγκουνα, και η Πουέμπλα υποδέχεται την πεθαμένη Ίντιος.
Εστουδιάντες Τέκος - Τίγκρες 1Χ
Μοντερρέυ - Σαν Λουίς 1
Κερετάρο - Τολούκα Χ
Τζαγκουάρες - Αμέρικα 1
Σίβας Γουαδαλαχάρα - Μονάρκας Μορέλια 1
Ατλάντε - Κρουζ Αζούλ Χ2
Πατσούκα - Άτλας 1
Πούμας - Σάντος Λαγκούνα Χ2
Πουέμπλα - Ίντιος 1
Στατιστικά

4/08/2010 03:54:00 π.μ.

ΠΑΤΣΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΤΟΛΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ)

7 Απριλίου , 2010
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ/ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΠΑΤΣΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ) 1 - 0 ΤΟΛΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ)
Mπραμπίλα 6'
ΣΧΟΛΙΑ
Φανταστικο ματς στο πρώτο ημίχρονο με σωρεία ευκαιριών και γρήγρο ρυθμό. Η Πατσούκα σε γενικές γραμμές πιο αποτελεσματική και απειλητική ανοιξε το σκόρ γρήγορα με κεφαλιά του Μπραμπίλα. Στη συνέχεια ο Χιλιανός γκολεαδόρ της Τολούκα εχασε γκόλ σε άδειο τέρμα μέσα απο την μικρή περιοχή για να ισοφαρίσει το σκόρ του πρώτου αγώνα. Η Πατσούκα απάντησε με ενα δοκάρι και πιο πολλές ευκαιρίες, απρόσμενα καλή στο πρώτο ημίχρονο. Η Τολούκα μπηκε με πρωτοβουλία κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο και τον Κολομβιανό Μαρίν που ειχε μπεί αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο να βοηθάει αρκετά. Προς το τέλος η Τολούκα εχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλα τελικά δεν τα κατάφερε. Η Πατσούκα στο δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε σε συντηρητικό ρόλο, και θα αντιμετωπίσει την Κρουζ Αζούλ στον τελικό.
BINTEO
Στατιστικά

4/08/2010 01:26:00 π.μ.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΟΥΕΝΚΑ (ΕΚΟΥΑΔΟΡ) - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)

7 Απριλίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΟΥΕΝΚΑ (ΕΚΟΥΑΔΟΡ) 0 - 0 ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)
ΣΧΟΛΙΑ
Η Νασιονάλ δεν μπορεσε να κανει το γνωστό παιχνίδι της (με τη μπάλα κάτω και αντεπιθέσεις) στο γηπεδο-παράγκα-χωράφι της Κουένκα, εχοντας πιο μεγάλη κατοχή μπαλας και την γηπεδούχο Ντεπορτίβο να κανει φιλότιμες προσπάθειες να απειλείσει, κυρίως απο στημένες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Στο δέυτερο ημίχρονο εγινε ενα δραματικό και σκληρό ματς υπο βροχή με το τεραίν να χειροτερέυει και οι ευκαιρίες εκατέρωθεν να αυξάνονται. Η Κουένκα μπήκε πιο δυνατά και εχασε πολλές ευκαιρίες εκμεταλλέυοντας τις κακές συνθήκες. Με τον Μέντες σε ρόλο οργανωτή οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για την νίκη που θα τους κρατουσε ζωντανούς με στημένες φάσεις, μακρινά σουτ και ακατάπαυστο τρέξιμο. Η Νασιονάλ απάντησε με αντεπιθέσεις των Βαρέλα, Ρεγκέιρο και εχασε τη μεγαλη ευκαιρία προς το τέλος να παρει την νίκη με πέναλτι που έχασε ο Βαρέλα. Πολύ καλη προσπάθεια απο τους γηπεδούχους που αποχαιρετούν την διοργάνωση. Οι Ουρουγουανοί υποδέχονται την Μονάρκας Μορέλια στο τελευταίο ματς και θελουν νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτια.
BINTEO

4/08/2010 01:12:00 π.μ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΗΤ - ΝΙΟΥΕΛΣ

7 Απριλίου, 2010
ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 2010
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΗΤ 0 - 1 ΝΙΟΥΕΛΣ
Ατσουκάρρο 51'
ΣΧΟΛΙΑ
Μάτς με ρυθμό με την Ρίβερ σε εναν πιο άναρχο τρόπο ανάπτυξης με Ορτέγκα στη σύνθεση της, αρκετα σούτ απο μακριά και αναποτελεσματικούς επιθετικούς Κανάλες και τον 17αχρονο Βιγιάλμπα. Ειχε ενα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον μέσο Ντίας απο μακρινό σούτ. Η Νιουελς του Σενσινι με πιο ορθόδοξο σύστημα απείλησε με Ατσουκάρο και Μάξι Νουνιες αλλα και απο αρκετες στημένες φάσεις οπου επικρατούσε χάος στην άμυνα της Ρίβερ. Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια εικόνα και μετα απο μια καραμπόλα στην περιοχή ο Παραγουανός Ατσουκάρρο σκόραρε ενα τυχερό γκόλ για τη Νιούελς. Η Ρίβερ συνέχισε να ειχε ρυθμό, μπήκε και άλλος ενας πιτσιρικάς επιθετικός ο Φουνες Μόρι στη θεση του ανεκδιήγητου Κανάλες, αλλα και πάλι υπήρχε αυτη η ανορθόδοξη εικόνα και ηταν εύκολο για τους έμπειρους αμυντικούς Σκιάβι, Αλάγιες να ελέγξουν την κατάσταση. Πολύ καλα πήγε και ο τρίτος στόπερ Ινσαουρράλντε. Η Νιούελς εχασε και άλλες ευκαιρίες για δέυτερο γκόλ, και προς το τέλος παρα λίγο α το πληρώσει. Η Ρίβερ εμεινε χαμηλά στην βαθμολογία μενει χωρίς στόχους στο τουρνουά.
BINTEO