4/07/2010 11:09:00 μ.μ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΙΝΤΕΠΕΔΙΕΝΤΕ

7 Απριλίου, 2010
ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 2010
ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΙΝΤΕΠΕΔΙΕΝΤΕ
Μάρκο Πέρες 21', 68'
Μανκουέγιο 40'
ΣΧΟΛΙΑ
Πολύ καλο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους να πιέζουν σε όλο το γήπεδο και να απειλούν την πρωτοπόρο σε αντεπιθέσεις. Το σκόρ άνοιξε για την Χιμνάσια ο 19χρονος Κολομβιανός Πέρες που επαιζε μόνος του την αντίπαλη άμυνα, ταχύς και δυνατός σεντερ φορ.
Μετα το γκόλ οι φιλοξενούμενοι φαινόταν να χάνουν τον έλεγχο με την Χιμνάσια να παίρνει αέρα και να κυριαρχεί. Καπου εκεί ομως ήρθε η ισοφάριση με εναν απο τους διακριθέντες για την πρωτοπόρο, τον μέσο Μανκουέγιο, μετα απο αδρανεια της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαγιέγκο αποφάσισε να ρισκάρει περισσότερο για να πάρει την νίκη και εβαλε τον Λιονέλ Νούνιες ακομα εναν καθαρόαιμο επιθετικό που αμέσως εκανε αισθητη την παρουσία του. Ο Πέρες όμως ηταν ασταμάτητος και σκόραρε πάλι στην αντεπίθεση δινοντας το προβάδισμα εκ νέου. Η Χιμνάσια παλέυει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και τα μπαραζ, εχει πολύ δουλειά για να τα καταφέρει και με τετοιες εμφανίσεις πιστευω θα ξεφύγει σύντομα. Δέυτερη ήττα της Ιντεπεδιέντε στη Κλαουζούρα, εδειξε κενά στην μεσάια γραμμή και θα αρχίσει να πιέζεται περισσότερο τωρα απο τους διώκτες Γοδόη Κρούζ, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Εστουδιάντες.
BINTEO

4/07/2010 05:23:00 π.μ.

ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΠΟΥΜΑΣ (ΜΕΞΙΚΟ)

6 Απριλίου , 2010
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ/ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ (ΜΕΞΙΚΟ) 5 - 0 ΠΟΥΜΑΣ (ΜΕΞΙΚΟ)
Ριβέρος 37'
Σερβάντες 74'
Κορτές 77'
Τσάβες 84'
Λούγκο 90'
ΣΧΟΛΙΑ
Η Πούμας ξεκίνησε πιο ελευθερα το ματς εχοντας το πλεονέκτημα ενός γκόλ απο το πρώτο μάτς, εχασε μικροευκαιρίες με δημιουργους τους Παλένσια, Τσιάπας. Η Κρουζ Αζούλ δεν ξεκίνησε καλα το ματς χωρίς ιδιαιτερη παρουσια επιθετικά, παρόλο που έπαιζαν βασικοί οι Μπιανκούτσι, Βίλλα. Στη συνέχεια η "Μάκινα" πίεσε και εκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και τελικά ανοιξε το σκόρ ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Παραγουανό μέσο Ριβέρος μετα απο ωραιο συνδυασμό απο αριστερά. Η Πούμας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλα δεν τα κατάφερε πριν να λήξει το πρώτο ημίχρονο. Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πιο επιθετική την Πούμας, με τους γηπεδούχους τελικά παλι να ισσοροπούν μεθοδικα το παιχνίδι και να σκοραρουν δευτερη φορά με κεφαλιά του στόπερ Σερβάντες απο κόρνερ. Η Πούμας εμεινε με εναν παίχτη λιγότερο στη συνέχεια, τον Παραγουανό στόπερ Βερόν, και κατέρρευσε οταν με σουπερ εκτελεση φάουλ ο Κορτές εδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τοπικό ντερμπι της πρωτέυουσας. Μετα απο τραγικό λάθος της άμυνας της Πούμας εγινε το 4-0 με τον Τσάβες και στο τέλος ο Λούγκο με σούτ εκανε το 5-0, οι Μπλέ θριαμβευτικά πέρασαν στον τελικό.
BINTEO
Στατιστικά

4/07/2010 05:20:00 π.μ.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ (ΠΕΡΟΥ) - ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ (ΒΟΛΙΒΙΑ)

6 Απριλίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ (ΠΕΡΟΥ) 0 - 0 ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ (ΒΟΛΙΒΙΑ)
ΣΧΟΛΙΑ
Οι Περουβιανοί δεν μπηκαν δυνατα στο ματς, δεν πιεσαν ιδιαίτερα και οι Βολιβιανοί παιζοντας ελεύθερα δεν εχασαν την ευκαιρία να βγούν μπροστα και να εχουν και δοκάρι σττο πρώτο ημίχρονο. Η Ουνιβερσιτάριο ξεκίνησε το δέυτερο ημίχρονο δυο κλασσικές ευκαιρίες με τον επιθετικό Λαμπάρτε. Συνέχιζαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι με του μέσους Καρμόνα, Τόρρες να ανεβάζουν απόδοση απο τα άκρα και να φτάνουν πιο ευκολα στην περιοχή της Μπλούμινγκ. Τελικά το ματς εμεινε στο μηδέν παρα τις προσπάθειες των γηπεδούχων, που τωρα θα πρέπει να περάσουν αλώβητοι απο την έδρα της Λανούς για να προκριθούν.
BINTEO
Στατιστικά