4/01/2010 10:24:00 π.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2 - 4 Απρ 2010, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αργεντινή - Κλαουζούρα 2010, 12η αγωνιστική
Η πρωτοπόρος Ιντεπεδιεντε υποδέχεται την φορμαρισμένη Αρσεναλ Σαραντί και η δευτερη Γοδοη Κρουζ Μεντοσα υποδεχεται την Βελεζ στο ντερμπι της αγωνιστικής. Επίσης η Εστουδιαντες υποδεχεται την Μπανφιλντ σε ενα αλλο ντερμπι πρωτοπορων. Η Αρχεντίνος Τζούνιορς σε άνοδο. Ρίβερ Πλεητ και Μπόκα σε αποσύνθεση.
Ουρακάν - Κολόν Χ

Ατλέτικο Τουκουμάν - Ρασινγκ Κλουμπ 1Χ

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Τσακαρίτα Τζουνιορς 1

Σαν Λορέντζο - Χιμνασια Λα Πλάτα Under

Νιουελς - Τιγκρε 1Χ

Ιντεπεδιέντε - Αρσεναλ Σαραντί 1Χ

Εστουδιάντες - Μπανφιλντ 1

Μποκα Τζουνιορς - Ροσαριο Σεντραλ Χ2

Γοδοη Κρουζ - Βελεζ Σαρσφιλντ Χ2

Λανούς - Ρίβερ Πλέητ 1

Στατιστικά

Μέξικο - Τορνεο Μπισεντεναριο 2010, 13η αγωνιστική
Ντέρμπι με τις φορμαρισμένες Μοντερρέυ και Πούμας, η Πατσούκα θελει οπωσδηποτε νίκη επι της ουραγού Ίντιος, οι κακές φέτος Σαν Λουίς και Τιγκρες αναζητουν νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για να "ξεκολλήσουν", η Τολούκα θελει να συνεχίσει τις νίκες επι της απροβλεπτης Εστουδιάντες Τέκος, η σταθερή αξία (παρά τα 6 γκολ που εφαγε απο τη Γουαδαλαχάρα) Σάντος Λαγκούνα θελει να ερθει στα ισια της εντος με την Τζαγκουάρες και το μεγαλο ντέρμπι Γουαδαλαχάρα - Αμέρικα
Κρουζ Αζουλ - Κερετάρο 1Χ
Μοντερρευ - Πούμας 1
Ίντιος - Πατσούκα 2
Μονάρκας Μορέλια - Πουέμπλα Χ2
Σαν Λουίς - Τίγκρες 1Χ
Άτλας - Ατλάντε Χ
Τολούκα - Εστουδιάντες Τέκος 1Χ
Σάντος Λαγκούνα - Τζαγκουάρες Τσιάπας 1
Γουαδαλαχάρα - Αμέρικα 1
Στατιστικά

Χιλή - Πριμέρα 2010, 9η αγωνιστικη
Ντέρμπι μεταξύ Κατόλικα και Κολο Κολο, βρισκομαστε στα μισά της σεζον με την Ουνιβεριταντ ντε Τσίλε να εχει ξεχωρίσει και να ακολουθουν 6 ομαδες με 3 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους. Η "Ου" υποδεχεται την Ουνιον Εσπανιόλα στο άλλο ντερμπι της εβδομάδας, αναμενεται να προφυλάξει παιχτες ενόψει του μεγαλου ματς με τη Φλαμένγκο στη Βραζιλία την άλλη βδομάδα. Δεν θα εχει δυο σεζόν με πλαιη - οφφ φετος στην Χιλή για το τροπαιο, λογω του Μουντιάλ και των σεισμών, αλλα μια με διπλους αγωνες οπως γινεται και στην Ευρώπη απλα ο πρωτος του πρωτου γύρου θα προκριθεί στο Κόπα Λιμπερταδόρεσ 2011.
Ουνιβερσιτάντ Κατόλικα - Κολο Κολο Χ
Ουνιβερσιτάντ ντε Τσίλε - Ουνιόν Εσπανιόλα 1Χ
Στατιστικά

4/01/2010 03:59:00 π.μ.

ΜΟΝΤΕΡΡΕΥ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

31 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΜΟΝΤΕΡΡΕΥ (ΜΕΞΙΚΟ) 0 - 0 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

ΣΧΟΛΙΑ
Πολυ καλο μάτς με φασεις και στις δυο εστίες. Η Σαο Πάολο αρχισε πιο απειλητικά με τον Ερνάνες να μοιράζει μπαλιές μπροστά αλλα χωρίς αποτελεσμα απο τους Ουάσινγκτον, Νταγκομπέρτο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με πίεση ψηλά, αλλα βρηκαν μπροστά τους τον Σένι και τους εξαιρετικούς Βραζιλιάνους αμυντικούς. Επαναληψη του σκηνικού στο δευτερο ημίχρονο με πιο κλασσικες ευκαιρίες αυτη τη φορα με τη Μοντερρευ να χανει μια ανεπαναληπτη τετραπλή ευκαιρία να πάρει το ματς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερησεων. Ρεσιτάλ απο τους τερματοφύλακες. Πολύ δυσκολα τα πράγματα τωρα για τους Μεξικάνους που και δεύτεροι να βγούν μαλλον δεν θα τους φτανουν οι βαθμοί γιατι οι δυο χειροτεροι δευτεροι δεν περνάνε.

4/01/2010 03:52:00 π.μ.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΣΕΡΡΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)

31 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2 - 0 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΣΕΡΡΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)
Ιμπάνιες (Αυτογκόλ) 58'
Αλεκσάντρο 72'

ΣΧΟΛΙΑ
Σκληρο ματς στο πρωτο ημίχρονο με κάρτες και νευρα. Γρήγορη ανάπτυξη στην επίθεση για την Ιντερνασιονάλ, χωρίς τον παιχταρα Εντου αλλα με τον Ντ'Αλεσσαντρο βασικο. Με περισσότερη κατοχή μπαλας η Ιντερνασιονάλ και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν και να απειλούν μόνο απο στημένες φάσεις. Αστοχοι γενικά στην επίθεση οι γηπεδούχοι ανοιξαν το σκόρ με αυτογκόλ και διπλασίασαν τα τέρματα τους αργότερα απο λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα. Ετσι οι γηπεδούχοι πηραν το πανω χέρι στον ομιλο. Οι Ουρουγουανοί μαλλον δεν θα εχουν πρόβλημα να προκριθούν και αυτοι, πολυ σκληρη οργανωμένη ομάδα δυσκολα δεχεται γκόλ.

4/01/2010 01:29:00 π.μ.

ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)

31 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 3 - 0 ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
Τιάγκο Ριμπέιρο 33'
Κλέμπερ 49', 54'
ΣΧΟΛΙΑ
Έυκολη επικράτηση για τους Βραζιλιάνους με ενα χλιαρο ξεκίνημα αλλα με εκρηκτικά διαστήματα και κατοχη μπαλας. Το τρίγωνο Τιάγκο, Κλέμπερ και Ζιλμπέρτο εκαναν πολυ καλη δουλειά επιθετικά με τον πρώτο να ανοιγει το σκόρ με προσωπική προσπάθεια και τον Κλέμπερ να σκοραρει δις. Επίσης ο αμυντικός χαφ Μαρκίνιος Παρανά μεγαλη μορφή. Η Βελέζ με τον Μοράλες σε ρηχα νερά και τους Σίλβα, Λόπες αποκομμένους δεν εκανε πολλα πράγματα. Κοκκινη κάρτα για τον Σομόζα, χανει το επόμενο ματς για τη Βελέζ εντός με την Ντεπορτίβο Ιτάλια. Η Κρουζέιρο ταξιδέυει στην Χιλή να παιξει με την Κολο Κολο που θελει πολλα γκόλ για να περάσει. Λογικα και οι δυο θα περασουν στην επόμενη φάση.

Στατιστικά