4/12/2010 09:28:00 π.μ.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 13-15 Απρ 2010

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 13-15 Απρ 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
Στον πρώτο όμιλο η Ράσινγκ Μοντεβίδεο υποδέχεται την Κορίνθιανς με την γηπεδούχο να καίγεται για βαθμούς γιατι ακολουθεί δυσκολο παιχνίδι εκτός με την αποκλεισμένη Τσέρρο. Μαχητική η Ράσινγκ αλλα η Κορίνθιανς πιο ποιότική, εμπειρη αν και αργή στην ανάπτυξη. Η Κορίνθιανς και με ισοπαλία βολέυεται.
Ράσινγκ - Κορίνθιανς Χ2
Φινάλε στο 4ο γκρούπ με τη Λανούς να υποδέχεται τη Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες απο το Περού σε ενα μάτς που η Λανούς θελει μόνο νίκη για την πρόκριση. Η ισοπαλία βολέυει τους Περουβιανούς αλλα ισως δεν τους φτάσουν οι 10 βαθμοί να προκριθούν στην επόμενη φάση, μιας και οι 2 χειρότεροι δέυτεροι δεν προκρίνονται φέτος. Και οι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση αναμένεται πολυ καλό παιχνίδι, με την έδρα να παίζει τον ρόλο της. Στο άλλο ματς η Λιμπερτάδ πάει στην Βολιβία να αντιμετωπίσει την Μπλούμινγκ με την ισοπαλία να την βολεύει αλλα να έχει κατα 90% σίγουρη την πρωτιά με νίκη. Αρκετά καλύτερη πιστέυω θα πάρει την νίκη.
Λανούς - Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες 1Χ
Μπλούμινγκ - Λιμπερτάδ Χ2
Στον 5ο όμιλο προ-τελευτάια αγωνιστική με την Ιντερνασιονάλ να πηγαίνει στο Εκουαδόρ να αντιμετωπίσει την ουραγό Έμελεκ στο Γκουαγιακίλ και πιο Βόρεια στο Κίτο η Ντεπορτίβο υποδέχεται την Ατλέτικο Τσέρο σε μια μαχη για την πρόκριση. Δεν θα περάσει εύκολα η Ιντερνασιονάλ με την ισοπαλία πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Η Ντεπορτίβο Κίτο, που ειχε χάσει στην Ουρουγουάη, θα τα δώσει όλα για την νίκη μιας και τελευταία αγωνιστική παει στο Πόρτο Αλέγκρε ενω η Τσέρο θα υποδέχεται την Έμελεκ. Η Τσέρο πολυ σκληρή ομάδα που δύσκολα χάνει ειχε νικήσει στο Γκουαγιακίλ την Έμελεκ, αναμένεται να παλέψει για την ισοπαλία.
Έμελεκ - Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε Χ2
Ντεπορτίβο Κίτο - Ατλέτικο Τσέρο 1Χ
Στον 7ο όμιλο τελευταία αγωνιστική με την Κόλο Κόλο να υποδέχεται την Κρουζειρο σε ενα μάτς που θέλει νίκη με 4 γκόλ και πάνω για να προκριθεί μιας και στο άλλο ματς η Βελέζ εχει ευκολο έργο εντός με την Ντεπορτίβο Ιτάλια. Την προηγούμενη εβδομάδα η Κόλο νίκησε μέσα στη Βενεζουέλα αλλα με ενα γκόλ διαφορά μόνο (3-2) και ετσι δεν εχει πολλές ελπίδες για πρόκριση. Η Κρουζέιρο πιστέυω θα πάρει αποτέλεσμα, που το χρειάζεται για να περάσει σιγουρα στους 16.
Κόλο Κόλο - Κρουζέιρο Χ2
Βελέζ Σάρσφιλντ - Ντεπορτίβο Ιτάλια 1
Στον 8ο όμιλο μια αγωνιστική πριν το τέλος η Ουνιβερσιταντ εχοντας πάρει ισοπαλία μεσα στην Βραζιλια απο την Φλαμένγκο παει στο Καρακάς για την νίκη-πρόκριση. Στο αλλο ματς φωτιά η Κατόλικα που δεν εχει νίκη μεχρι τώρα υποδέχεται την Φλαμένγκο και μόνο με νίκη κρατιέται ζωντανή. Αντίθετα η Φλαμένγκο και με ισοπαλία δεν εχει πρόβλημα αφου τελευταια αγωνιστική υποδέχεται την Καράκας. Πιστέυω η κόπωση της Φλαμένγκο θα πάιξει ρόλο, όπως και η καυτή εδρα των Χιλιανών.
Καράκας - Ουνιβερσιταντ ντε Τσίλε 2
Ουνιβερσιταντ Κατόλικα - Φλαμένγκο 1Χ
Στατιστικά
ΜΕΞΙΚΟ - ΜΠΙΣΕΝΤΕΝΑΡΙΟ 2010
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος αρκετες ομάδες παλέυουν για να μπούν στα πλαιη-οφφ για το πρωτάθλημα. Η Τίγκρες που δεν εχει ελπιδες για τα πλαιη-οφφ αλλα ανεβαίνει σιγα σιγα υποδέχεται την προβληματική τελευταία Κερετάρο, η Άτλας μετα τη νίκη εκτός επι της Πατσούκα θελει βαθμούς για να μπεί στα πλαιη-οφφ απέναντι στην Πουέμπλα, η ανεβασμένη Τολούκα υποδέχεται την Ατλάντε, η Ίντιος που εκανε την έκληξη και νικησε την Πουέμπλα θα υποδεχθεί την σιγουρη για τα πλαιη-οφφ Σίβας Γουαδαλαχάρα, η επίσης σίγουρη Μοντερρέυ εχει ντέρμπι εκτός με την Σάντος Λαγκούνα που καιγεται για πόντους μετα απο 3 αναπάντεχες ήττες, μαχη μεταξύ Κρουζ Αζούλ και Πατσούκα (που θα ειναι και ο τελικός στο Πρωταθλητριών Βορειας/Κεντρικής Αμερικής), Σαν Λουίς και Τέκος σε ενα ματς ισοδύναμων, η Μορέλια μετα τον θρίαμβο 3-0 μέσα στο Χαλίσκο επι της Γουαδαλαχάρα υποδέχεται την απρόβλεπτη Τζαγκουάρες και τελος σε μια άλλη μάχη η Αμέρικα υποδέχεται την Πούμας σε ενα τοπικό ντέρμπι.
Τίγκρες - Κερετάρο 1
Άτλας - Πουέμπλα 1
Τολούκα - Ατλάντε 1
Ίντιος - Σίβας Γουαδαλαχάρα 2
Κρουζ Αζούλ - Πατσούκα 1Χ
Σαν Λουίς - Εστουδιάντες Τέκος Χ2
Μονάρκας Μορέλια - Τζαγκουάρες Τσιάπας Χ2
Σάντος Λαγκούνα - Μοντερρέυ Χ2
Αμέρικα - Πούμας 1
Στατιστικά