3/18/2010 11:59:00 μ.μ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΣΕΡΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

18 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΣΕΡΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 0 - 0 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
ΣΧΟΛΙΑ
Ματς με ρυθμό στο πρωτο ημίχρονο με ευκαιρίες και απο τις δύο πλευρες. Ο Αμποντανσιέρρι φανηκε να ειναι ασταθής σε μερικές φάσεις. Στο δεύτερο επεσε ο ρυθμός με ευκαιρίες απο τους γηπεδούχους απο στημένες φάσεις. Καλη εμφάνιση απο τον σταθερό Εντου στην επίθεση της Ιντερνασιονάλ με τον Ντ'Αλεσσαντρο να αγωνίζεται βασικός.

3/18/2010 10:59:00 μ.μ.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ

Οι παρακάτω ειναι οι παίχτες που εχω ξεχωρίσει στα μέχρι τώρα ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες.
  • ΕΛΙΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΜΕΣΟΣ) Ταχύτητα, ευχαίρια στο σκοράρισμα, ασταμάτητος σε όλο το ματς.
  • ΛΟΥΙΣ ΚΑΣΕΡΕΣ (ΤΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, ΜΕΣΟΣ) Κοντρολαρισμένος, σοβαρός και τεχνίτης.
  • ΝΤΑΗΡΟ ΜΟΡΕΝΟ (ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) Εκρηκτικός επιθετικός, ταχύτητα, κούρσες και τεχνική.
  • ΒΙΛΜΕΡ ΑΓΚΙΡΕ (ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΠΕΡΟΥ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) Ντριμπλαδόρος με εκρηξη, ντριμπλα σε μικρό χωρο αλλα και ξεπέταγμα σε αντεπίθεση. Ιδανικός σαν δεύτερος επιθετικός.
  • ΡΕΙΜΟΝΤ ΜΑΝΚΟ (ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΠΕΡΟΥ, ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ) Πολλα υποσχόμενος, ήδη ανηκει στην Αιντχόβεν και παιζει δανεικός. Σοβαρός, τεχνίτης και πειθαρχημένος.
  • ΝΕΗ (ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ-ΕΞΤΡΕΜ) Το απολυτο δεξί μπακ-εξτρέμ θυμίζει τον Ντανιελ Άλβες στα πολυ καλα του. Ταχύτητα, εκρηκτικότητα, σκοράρισμα.
  • ΤΖΑΗΜΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ (ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ) Τρέξιμο, μυρίζει το γκόλ μπαινει σαν κρυφός επιθετικός.
  • ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΑΤΕΣ (ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ) Δυναμικό στοπερ καλος στο ψηλό παιχνίδι
  • ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΠΑΡΕΔΕΣ (ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΧΙΛΗ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) Ταχύτητα καλο σουτ και εναλλαγή θεσεων στην επίθεση, ασταματητη κίνηση
  • ΒΑΛΤΕΡ ΜΟΝΤΙΓΙΟ (ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΝΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) Οργανωτής, τεχνίτης, δεν χανει την μπαλα ευκολα, μαέστρος

3/18/2010 05:00:00 π.μ.

ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΑΡΑΜΠΕ ΟΥΝΙΔΟ (ΠΑΝΑΜΑΣ)

17 Μαρτίου, 2010
ΤΣΑΜΠΙΟΙΝΣ ΛΙΓΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ (ΜΕΞΙΚΟ) 3 - 0 ΑΡΑΜΠΕ ΟΥΝΙΔΟ (ΠΑΝΑΜΑΣ)
Ορόσκο 50',75'
Βιγιαλούζ 64'

ΣΧΟΛΙΑ
Εύκολη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο για τη Κρουζ Αζούλ που πέρασε στα ημιτελικά με συνολικό σκόρ 4-0. Συο γκολ ο Ορόσκο με το ξεπέταγμα να σπαει το οφσαιντ και ενα πολυ ωραιο γκολ απο τον βιρτουόζο Βιγιαλούζ. Η Αράμπε σκληρή ομάδα δεν φάνηκε πολυ επιθετικά.

3/18/2010 04:56:00 π.μ.

ΜΟΝΤΕΡΕΥ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ)

17 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΜΟΝΤΕΡΕΥ (ΜΕΞΙΚΟ) 2 - 2 ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ)
Μορένο 1'
Μαρτίνες (πέν.) 18'
Καρντόζο 46'
Καστριγιόν 66'
ΣΧΟΛΙΑ
Εξαιρετικό ματς με τις δυο ομάδες σε πολυ καλη φόρμα. Οι Κολομβιανοί αιφνιδίασαν με ενα γρηγορο γκόλ του απιθανου Νταηρο Μορένο στο πρωτο λεπτό, απο τις αποκαλύψεις του τουρνουά. Οι Μεξικάνοι με ηγέτη τον Καρντόζο γύρισαν το μάτς αλλα οι φιλοξενούμενοι πάλι με υπομονετικό παιχνίδι και σωστη ανάπτυξη εφεραν παλι το ματς στα ισια με σούτ του μέσου Καστρεγιόν που ειχε μπει σαν αλλαγή. Οι δυο ομάδες μαζί με την Σάο Πάολο θα δωσουν μεγάλη μάχη τις επόμενες αγωνιστικές.

3/18/2010 02:42:00 π.μ.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΝΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ (ΧΙΛΗ) - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

17 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΝΤ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ (ΧΙΛΗ) 2 - 1 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
Βάργκας 42'
Ροντρίγκο Αλβίμ 51'
Σέημουρ 55'
ΣΧΟΛΙΑ
Μεγαλη νίκη για τους Χιλιανούς στην καυτη εδρα τους και φοβερή εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη Φλαμένγκο με το επιθετικό δίδυμο παγκόσμιας κλάσης Αντριάνο-Βάγκνερ Λόβ. Η Ουνιβερσιταντ κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και ρίσκαρε αφήνωντας χώρους ακάλυπτους στην άμυνα. Πρίν ανοίξει το σκόρ οι Βραζιλιάνοι ειχαν δοκάρι. Το σκόρ ανοιξε με κεφαλιά λιγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο αφού ισοφάρισε η Φλαμενγκο, ενα μακρινό σουτ του μέσου Σέημουρ εδωσε το προβάδισμα που έμεινε μέχρι το τέλος. Εξαιρετική εμφάνιση για τους γηπεδούχους απο τον Ουρουγοαυνό σεντερφορ Ολιβέρα και τον Αργεντίνο πλαημάιηκερ Μοντίγιο. Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη σε αυτον τον όμιλο για πρόκριση.
BINTEO

3/18/2010 02:40:00 π.μ.

ΤΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

17 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΤΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) 0 - 1 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
41' Ρονάλντο
ΣΧΟΛΙΑ
Πολύτιμη νίκη για τη Κορίνθιανς μέσα στη Παραγουάη με τον Ρονάλντο να σκοράρει μετα απο κόρνερ. Ο πιτσιρικάς Ντεντίνιο επαιζε βασικός, και ο μέσος Ελίας εδειξε παλι πολυ καλα στοιχεία. Μια απο τις συνηθισμένες καλές εμφανίσεις της Κορίνθιανς χωρίς κατι το ιδιαίτερο όμως. Η Τσέρο προσπάθησε με Ζεμπάγιος και Ντος Σάντος στην επίθεση αλλα οταν αποβλήθηκε ενα παίχτης της στο δευτερο ημίχρονο σταμάτησε να απειλεί.

3/18/2010 02:37:00 π.μ.

ΤΟΛΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΚΡΟΥ (ΗΠΑ)

17 Μαρτίου, 2010
ΤΣΑΜΠΙΟΙΝΣ ΛΙΓΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΤΟΛΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ) 3 - 2 ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΚΡΟΥ (ΗΠΑ)
Σκελότο 45' (πέν.), 70'
Μανσίγια (πέν.) 47'
Σίνια 57',72'


ΣΧΟΛΙΑ
Εντυπωσιακό ματς με δυο επιθετικές ομάδες με τα μεγάλα κανόνια στη συνθεση τους και όλοι τους να σκοράρουν. Η Τολούκα ξεκίνησε το μάτς με κατοχή μπαλας με πολλές ευκαιρίες και δυο δοκάρια. Τελικά οι φιλοξενούμενοι ανοίξαν το σκόρ με ενα πέναλτι απο χέρι μέσα στην περιοχή. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Χιλιανός Μανσίγια ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο αν και ο διαιτητής θα μπορούσε να αφήσει πλεονέκτημα πριν καταλογήσει πεναλτυ. Μετα ανέλαβε ο Σινια με εκτελέσεις φαουλ να σκοραρει κατα βούληση. Ειχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αργεντίνος βετεράνος Σκελότο μετα απο αδράνεια της άμυνας κανοντας το σκόρ 2-2 και ελπίδες για πρόκριση. ισοφαρίζοντας το σκόρ του πρώτου αγώνα. Προς το τέλος αποβλήθηκε ο σκόρερ στον πρώτο αγώνα Λέναρττ για τους φιλοξενούμενους. Πολυ καλο παιχνίδι με την Τολούκα να δείχνει οτι θέλει το τρόπαιο να σώσει την ασχημη σεζόν.
BINTEO

3/18/2010 12:36:00 π.μ.

ΚΑΡΑΚΑΣ (ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ) - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΧΙΛΗ)

17 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΚΑΡΑΚΑΣ (ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ) 0 - 0 ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΧΙΛΗ)


ΣΧΟΛΙΑ
Πολλές ευκαρίες και επιθετικό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες με την Καράκας να χανει τις περισσότερες με ενα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Η Κατόλικα με τον Μιρόσεβιτς στην σύνθεση επαιξε με αντεπιθέσεις. Με λίγο τύχη η Καράκας θα ήταν στο παιχνίδι της πρόκρισης παρόλα αυτα εχει μείνει μονο με εναν πόντο σε τρία ματς. Διακριθέντες οι Γκόμες και Καστεγίν στην επίθεση της Καράκας.