4/15/2010 09:39:00 π.μ.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 17-18 Απρ 2010

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 17-18 Απρ 2010
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ, 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Χαμός γινεται στην κορυφή με τέσσερις ομάδες να χτυπιούνται με διαφορά εναν πόντο για τον τίτλο, σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνει μπαράζ. Η μέτρια εως κακή μετα απο ενα καλό ξεκίνημα Τσακαρίτα υποδέχεται την Τουκουμάν που ειναι ακόμα χωρίς νίκη ουραγός, η Τίγκρε που εφαγε μεγάλη σφαλιάρα απο την Γοδόη εχει δύσκολο έργο με την Εστουδιάντες που θα ξαναέχει τον Βερόν στην σύνθεση και ειναι ενα πόντο απο την κορυφή, η Μπάνφιλντ θελει μόνο νικη για να πλήσιάσει ακόμα την Ιντεπεδιέντε που δείχνει να βουλιάζει, η Γοδόη Κρούζ πάει στο Μονουμεντάλ για να δοκιμαστεί με την Ρίβερ, η Σαν Λορέντζο θελει δεύτερη σερί νίκη με την Ουρακάν, σημαντικό ματς για τη Χιμνάσια εντός απέναντι στη Μπόκα που έδειξε να ξυπνάει μετα την τεσσάρα που έριξε στην Άρσεναλ, αλλα όχι για πολύ πιστέυω, η Ροσάριο υποδέχεται την Νιούελς με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς για να ανέβουν, η Ράσινγκ υποδέχεται την προβληματική τελευταία Βελέζ, η Άρσεναλ Σαραντί υποδέχεταιο την πρωτοπόρο Ιντεπεδιέντε και η Κολόν Σαντα Φέ την φορμαρισμένη και τυχερή Λανούς.
Τσακαρίτα Τζούνιορς - Ατλέτικο Τουκουμάν 1
Τίγκρε - Εστουδιάντες Χ2
Μπάνφιλντ - Ιντεπεδιέντε Χ2
Ρίβερ Πλεητ - Γοδόη Κρούζ 1Χ
Σαν Λορέντζο - Ουρακάν 1
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Μπόκα Τζούνιορς 1Χ
Ροσάριο Σεντράλ - Νιούελς Χ2
Ρασίνγκ Κλούμπ - Βελέζ Σάρσφιλντ 1Χ
Άρσεναλ Σαραντί - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2
Κολόν Σάντα Φέ - Λανούς 1Χ

Στατιστικά
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΚΑ ΡΙΟ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΙΟΚΑ 2010
Τελικός με τη Φλαμένγκο να υποδέχεται την Μποταφόγκο για τον τίτλο, με τη Φλαμένγκο ανώτερη αλλα κουρασμένη απο τα πολλά ματς, και με τον Αντριάνο πάλι αμφίβολο. Ευκαιρία για την Μποταφόγκο μενει να δούμε αν θα κάνει την έκπληξη.
Φλαμένγκο - Μποταφόγκο Χ2
Στατιστικά
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ 2010
Επαναληπτικοί των ημιτελικών με την Σάντος να εχει πάρει μεγαλη νίκη μέσα στο Μορουμπί επι της Σάο Παόλο με 3-2, και να κάνει επίδειξη δύναμης με την Γκουαρανί για το κύπελλο μεσοβδόμαδα (8-1) με τον Ρομπίνιο σε εξαιρετική κατάσταση, η Σάο Πάολο ομως παει για να τα δώσει όλα. Στον άλλο ημιτελικό των αουτσάιντερ η Σαντο Αντρέ υποδέχεται την Γκρέμιο Προυντέντε εχοντας νικήσει εκτός 2-1 το πρώτο μάτς και εχει τον πρώτο λόγο.
Σάντος - Σάο Πάολο Χ2
Σάντο Αντρέ - Γκρέμιο Προυντέντε 1

Στατιστικά
ΜΕΞΙΚΟ - ΜΠΙΣΕΝΤΕΝΑΡΙΟ 2010, 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια πρίν την τελική φάση πλαίη οφφ που απ'οτι φαίνεται θα εχει πολλά αμφίρροπα ντέρμπι. Η Μοντερρέυ που θελει να εξασφαλίσει την πρωτη θέση, και το πλεονέκτημα στις ισοπαλίες στα πλάιη οφφ, υποδέχεται την Αμέρικα που παλεύει να προκριθεί, η Κερετάρο που εχασε έδαφος θα ήταν η ομάδα εκληξη των πλαίη οφφ υποδέχεται την Τέκος που ειναι ικάνή να κάνει ζημιές χωρίς ελπίδες όμως για πρόκριση στην τελική φάση. Η απρόβλεπτη Τζαγκουάρες υποδέχεται την Ίντιος που νίκησε και την πρωτοπόρο Σίβας Γουαδαλαχάρα και παλέυει να αποφύγει τον υποβιβασμό αν και φαίνεται καταδικασμένη. Η Πατσούκα που θελει μόνο νίκη υποδέχεται την Τολούκα που εξασφάλισε την θέση στην τελική φάση χθές νικώντας την Ατλάντε. Σε ενα τοπικό ντέρμπι η Σίβας υποδέχεται την Άτλας και τους δύο να θέλουν νίκη, η Ατλάντε με την ανεβασμένη Τίγκρες πολεμάνε για βαθμούς, η Κρούζ Αζούλ με ισοπαλία εκτός με την Πουέμπλα εξασφαλίζει την θέση στα πλαίη οφφ, η Μονάρκας Μορέλια που την κυνηγάνε Αμέρικα και Πατσούκα θελει αποτέλεσμα εκτός απέναντι στην Πούμας που δεν θα ειναι αδιάφορη αν και εξασφαλισμένη. Τέλος η Σάντος Λαγκούνα υποδέχεται την Σάν Λουίς και θελει να βάλει ενα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα.
Μοντερρέυ - Αμέρικα 1Χ
Κερετάρο - Εστουδιάντες Τέκος 2
Τζαγκουάρες Τσιάπας - Ίντιος Χουάρες Χ2
Πατσούκα - Τολούκα 1
Σίβας Γουαδαλαχάρα - Άτλας 1
Ατλάντε - Τίγκρες Χ2
Πουέμπλα - Κρουζ Αζούλ Χ2
Πούμας - Μονάρκας Μορέλια 1
Σάντος Λαγκούνα - Σαν Λουίς 1

Στατιστικά
ΡΩΣΙΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Έκτη αγωνιστική στη Ρωσία με πολλά φαβορί και μια ομάδα έκπληξη. Η άητηττη Ζενίτ παει στη Σιβιρία να αντιμετωπίσει την αρκετά καλή Τόμσκ, ντέρμπι της επίσης αήττητης ΤΣΣΚΑ με την ασταθή Λοκομοτίβ του Σιτσέφ και του πολύ καλού Αλίεφ που ήρθε απο τη Δυναμό Κιέβου, η Ρούμπιν με επιθετικό πρόβλημα και τρείς ισοπαλίες σερί πηγαίνει στην έδρα της Άμκαρ Πέρμ, οι δυο ουραγοί και πολύ αδύναμες Αλάνια και Σιμπίρ παλέυουν για την πρώτη νίκη, η Τέρεκ Γκρόζνι με τον Μπρακαμόντες ηγέτη υποδέχεται την απογοητευτική Δυναμό Μόσχας του Βορονίν, η επίσης απογοητευτική Σατούρν υποδέχεται την ανεβασμένη μετά απο ενα κακό ξεκίνημα Σπαρτάκ Μόσχας, η ομάδα έκπληξη πρωτοπόρος Σπάρτακ Νάλτσικ υποδέχεται την πολύ κακή Κρίλια Σοβέτοφ και η νεοφώτιστη Ανζι Μαχατσκάλα μετα απο δύο σερί νίκες υποδέχεται την καλή Ροστόφ του Όλεγκ Προτάσοφ.
Τόμ Τόμσκ - Ζενίτ Πιτερμπουργκ 2
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λοκομοτίβ Μόσχας 1Χ
Άμκαρ Πέρμ - Ρούμπιν Καζάν 2
Αλάνια Βλαντικαυκάζ - Σιμπίρ Νοβοσίμπιρσκ Χ
Τέρεκ Γκρόζνι - Δυναμό Μόσχας 1
Σάτουρν - Σπάρτακ Μόσχας 2
Σπάρτακ Νάλτσικ - Κρίλια Σοβέτοφ 1
Άνζι Μαχατσκάλα - Ροστόφ Χ2

Στατιστικά
ΧΙΛΗ - ΠΡΙΜΕΡΑ 2010, 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αρχίζουν και ξεχωρίζουν οι Ουνιβερσιταντ ντε Τσίλε και Κολο Κολο στη Χιλή με ομάδα έκπληξη την Κομπρεσαλ. Επίσης φορμαρισμένη η Ουατσιπάτο ενω σε πτώση ειναι η Ουνιόν Εσπανιόλα και αρκετές ντεφορμέ ομάδες.
Σαντιάγκο Μόρνινγκ - Κομπρελόα 1
Αουντάξ Ιταλιάνο - Σαντιάγκο Γουόντερερς Χ2

Λα Σερένα - Ουν. Κατόλικα 2
Ουν. ντε Τσίλε - Ουν. Κονσεψιόν 1
Ουάτσιπάτο - Κόλο Κόλο Χ

Νουμπλένσε - Ο'Χίγκινς Χ

Έβερτον - Κομπρεσάλ Χ2

Ουν. Σαν Φελίπε - Παλεστίνο 1

Ουν. Εσπανιόλα - Σαν Λουίς Κιλοτα 1Χ

Στατιστικά

4/15/2010 06:09:00 π.μ.

ΜΕΞΙΚΟ : ΑΜΕΡΙΚΑ - ΠΟΥΜΑΣ

14 Απριλίου 2010
ΜΕΞΙΚΟ ΤΟΡΝΕΟ ΜΠΙΣΕΝΤΕΝΑΡΙΟ 2010
ΑΜΕΡΙΚΑ 0 - 0 ΠΟΥΜΑΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Τοπικό ντέρμπι στην πρωτεύουσα με τις δυο ομάδες να κυνηγάνε θέσεις στα πλαιη οφφ για τον τίτλο. Πολυ πιο δυνατά μπήκε η Πούμας με δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μοντενέγκρο της Αμέρικα δεν επιασε καλή απόδοση στο πρωτο ημίχρονο και ο σεντερ φόρ Τόνι Λοπες, που αντικατέστησε τον μεγάλο Καμπάνιας, ανεπαρκής. Απο τους καλύτερους παιχτες της Πούμας στο πρώτο ημίχρονο ο μέσος Τσιάπας. Στο δεύτερο η Αμέρικα ειχε τον πρώτο λόγο με κλασσικές ευκαιρίες του Τόνι Λόπες αλλα και την Πούμας να κρατάει γερά στην άμυνα. Αρκετά καλα σουτ απο την γηπεδούχο με αντίστοιχες αποκρούσεις του βετεράνου 40χρονου Μπερνάλ. Ο κορυφαίος της Πούμας Ιέχου Τσιάπας δεχθηκε δεύτερη κίτρινη και εδωσε δικάιωμα στη γηπεδούχο να πιέσει πιο ψηλά, με μοιραίο παίχτη και πάλι τον Τόνι Λόπες. Τελικά και οι δύο εμειναν στο μηδέν, με την Αμέρικα να εχει πρόβλημα στην θέση του σεντερ φόρ κατι που θα φανεί και στα πλαιη-οφφ.
ΒΙΝΤΕΟ
Στατιστικά

4/15/2010 03:40:00 π.μ.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΝΤ ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΧΙΛΗ) - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

14 Απριλίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΝΤ ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΧΙΛΗ) 2 - 0 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
Ντίας 2'
Σίλβα 45'
ΣΧΟΛΙΑ
Πολυ δυνατό ξεκίνημα για τους Χιλιανούς που προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με τον Ντίας, και στη συνεχεια καταφεραν να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους μακρια απο την εστια τους με μονο λιγες εξαιρεσεις με τους Λοβ,Πετκοβιτς να απειλούν. Η Φλαμενγκο που επαιζε ημιτελικό τοπικού πρωταθλήματος Καριόκα την Κυριακή και την επόμενη εχει τον τελικό δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στο πρωτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ελεγχουν και να μην βιαζονται με τιυς Μιρόσεβιτς και Ντίας διακριθέντες. Το 2ο γκόλ ήρθε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου απο μια σέντρα του αριστερού μπάκ Σίλβα που ξεγελασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο δευτερο ημίχρονο ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενα δοκάρι για τη Φλαμένγκο, μια σε κενή εστία για τον Μοράλες της Κατόλικα, τελικά δεν ήρθε αλλο γκόλ η Κατόλικα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Φλαμένγκο εντός με την Καράκας και να νικήσει την Ουνιβερσιταντ ντε Τσίλε που εχει ήδη προκριθεί.
BINTEO
Στατιστικα

4/15/2010 03:37:00 π.μ.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

14 Απριλίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 0 - 2 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
Ντεντίνιο 18'
Ελίας 87'
ΣΧΟΛΙΑ
Το ματς ξεκίνησε υπο βροχή και διακοπή ρευματος 2 λεπτά αργότερα. Ξεκίνησε με καθυστέρηση τελικά το ματς με την σκληροτράχηλη Ράσινγκ να κάνει το γνωστό παιχνίδι της με πολύ τρεξιμο και πιεση σε ολο το γήπεδο και τον Καουτερούτσιο μπροστα να περιμένει το λάθος απο τους αντίπαλους. Η Κορίνθιανς προηγήθηκε με τον Ντεντίνιο μετα απο συρτή δυνατη σέντρα του Ρομπέρτο Κάρλος και λάθος απόμακρυνση της άμυνας. Η Ρασινγκ επέμενε στην συνέχεια και πίεσε και αλλο την Κορίνθιανς, σε μια μεγαλη προσπάθεια να ισοφαρίσει γιατι ήξερε οτι μονο εύκολα δεν θα περάσει απο την εδρα της αποκλεισμένης Τσέρρο Πορτένιο την τελευταία αγωνιστική. Αφου ειχε βγεί αρκετά μπροστά η Ράσνγκ στο δεύτερο ημίχρονο και πιο πολύ προς το τέλος της αναμέτρησης, σε μια αντεπίθεση ο εκπληκτικός μέσος της Κορίνθιανς Ελίας με κεφαλιά εκανε το 0-2 για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του οριστικά. Σε ρηχα νερα ο Ρονάλντο, πολυ καλη δουλεια απο τους Ντανίλο, Ελίας και τον σκόρερ Ντεντίνιο. Αναμένεται μάχη για την δεύτερη θέση αν και μπορεί να ειναι χωρίς αντίκρισμα γιατι οι δυο χειρότεροι δεύτεροι δεν προκρίνονται φέτος και μαλλον ο ένας θα ειναι απο αυτόν τον όμιλο.
BINTEO
Στατιστικα

4/15/2010 01:38:00 π.μ.

ΕΜΕΛΕΚ (ΕΚΟΥΑΔΟΡ) - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

14 Απριλίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΕΜΕΛΕΚ (ΕΚΟΥΑΔΟΡ) 0 - 0 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΡΤΟ ΑΛΕΓΚΡΕ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
ΣΧΟΛΙΑ
Ξεκίνημα με την Ιντερνασιονάλ να εχει πιο πολύ κατοχή και την Έμελεκ να απειλεί σε αντεπιθέσεις. Αρκετά σουτ και κάθετες πάσες με τον Ντ'Αλεσσάντρο να δημιουργεί για τη φιλοξενούμενη. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Έμελεκ εγινε πολύ απειλητική με τον Αργεντίνο Μπιλιέρι σε καλή κατάσταση, ειχε αρκετές κλασικές ευκαρίες που σταμάτησαν πάνω στον Αμπντανσιέρρι, και ενα δοκάρι. Μπηκαν πιο δυνατα οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο με την Έμελεκ να απειλεί λιγότερο. Τις πιο κλασσικές ευακιρίες παντως τις έχασε στο τέλος η Ιντερνασιονάλ με τον Αντρεζίνιο που ειχε μπεί ως αλλαγή ειχε και ενα δοκάρι στο τελευταίο λεπτό. Η ισοπαλία τωρα τους αναγκάζει να ζητάνε μονο την νίκη εντός με την Ντεπορτίβο Κίτο την άλλη βδομάδα.
BINTEO
Στατιστικά

4/15/2010 01:34:00 π.μ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ : ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

14 Απριλίου, 2010
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16
ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ 0 - 1 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Φρέντ 61'
ΣΧΟΛΙΑ
Για τους 16 του Κυπέλου Βραζιλίας, σε διπλά παιχνίδια με τα εκτός εδρας γκόλ να μετράνε, η Πορτουγκέζα ομάδα Β κατηγορίας υποδέχεται την Φλουμινένσε του Φρεντ. Η Πορτουγκέζα με Γκλάουμπερ και Μαρκος Αντόνιο στη μεσαία γραμμή και τον εμπειρο Αθιρσον αριστερο φουλ μπακ ειχε την υπεροχή και πίεσε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με αρκετές καλές στιγμές. Η "Φλου" εχασε μια κλασική ευκαιρία με τον Φρέντ. Ανέβηκε αρκετά η "Φλού" στο δεύτερο και σκόραρε στο 61 με τον Φρεντ με σουτ απο το ημικύκλιο. Στη συνέχεια όμως η Πορτουγκέζα πάλι πιεσε αρκετά με τον Ουρουγουανό Μπισκαιζάκου να αστοχεί σε αρκετές περιπτώσεις. Ετσι η Φλουμινένσε εχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους 8.
BINTEO