3/31/2010 04:47:00 π.μ.

ΤΟΛΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ) - ΠΑΤΣΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ)

30 Μαρτίου, 2010
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ/ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΤΟΛΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ) 1 - 1 ΠΑΤΣΟΥΚΑ (ΜΕΞΙΚΟ)
Τσβίτανιτς 34'
Ντουένιας 78'
ΣΧΟΛΙΑ
Μετριο ξεκινημα με την Τολούκα να εχει την κατοχή αλλα να μην απειλει ιδιαιτερα και σε ρηχα νερα τον αρχηγό Σίνια. Η Πατσούκα με δημιουργό τον γρήγορο Νταμιάν Μάνσο εβρισκε διαδρόμους και τελικά ανοιξε το σκόρ με τον Τσβίτανιτς πιανοντας την κοκκινη αμυνα στον υπνο. Με την ιδια τακτικη συνεχισε η Πατσουκα στο δευτερο ημίχρονο και ηταν αρκετα επικίνδυνη αλλα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν απο κόρνερ και κεφαλιά του Ντουένιας. Δύο αποβολές για τους γηπεδούχους στη συνέχεια, αλλα να χανουν και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σίνια. Η Πατσούκα καλύτερη πίεσε για την νίκη προς το τέλος αλλα δεν τα κατάφερε. Ανοιχτή η πρόκριση για τον τελικό.
BINTEO
Στατιστικα

3/31/2010 04:21:00 π.μ.

ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ (ΠΕΡΟΥ) - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΛΑ ΠΛΑΤΑ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)

30 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ (ΠΕΡΟΥ) 0 - 2 ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΛΑ ΠΛΑΤΑ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
52' Φερναντες
68' Μπράνια

ΣΧΟΛΙΑ
Δυνατο ξεκινημα και απο τις δυο ομαδες με γρηγορες επιθεσεις απο τα ακρα για την Χουαν Αουριτς με Μανκο, Ασκόυ και η Εστουδαντες με Βερόν, Σόσα στο κεντρο και Ανχελέρι με Ροντριγκες στα πλαγια να δημιουργουν συνεχεια καταστασεις. Ματς με ρυθμο σε ολο το πρωτο ημιχρονο με τους Αργεντίνους να γινονται πιο απειλητικοι και να χανουν τις πιο κλασικες ευκαιρίες. Λιγο μετα το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μετα απο εκπληκτική προσπάθεια του Σόσα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φερναντες. Στην συνέχεια οι Περουβιανοί προσπαθησαν να πιεσουν αλλα ηρθε ενα εκπληκτικο γκολ απο τη σεντρα του χαφ Μπράνια να τους κοψει τα ποδια. Δεν μπορεσαν οι γηπεδούχοι απο κει και περα, δεχθηκαν και δυο κόκκινες προς το τέλος. Οι Αργεντίνοι λογικά εξασφάλισαν την πρόκριση και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο τελευταίο ματς στην έδρα τους απεναντι στην Αλιάνζα Λίμα.
ΒΙΝΤΕΟ
Στατιστικα

3/31/2010 02:08:00 π.μ.

ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) - ΛΑΝΟΥΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)

30 Μαρτίου, 2010
ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) 1 - 1 ΛΑΝΟΥΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
Ρομάν 3'
Βελάσκεζ 83'
ΣΧΟΛΙΑ
Οι Παραγουανοί προηγθήκαν γρηγορα με κεφαλιά του αμυντικου Ρομάν απο στημενη φαση, σε ενα ισσοροπημένο ματς με τους γηπεδούχους πιο απειλητικούς με τον εξαιρετικό σεντερφορ "Τοτο" Γκαμάρα. Στα τελευταια λεπτα του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι εχασαν τον Παραγουανό σεντερφορ Σαλσίδο με κοκκινη κάρτα για βιαιο φαουλ, παολαυτα εχασαν μια καλη ευκαιρία με τον Μπλανκο. Το δευτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ιδιο ρυθμό με την Λανούς λιγο πιο επικύνδυνη στις αντεπιθεσεις παρολο που επαιζε με εναν παίχτη λιγότερο. Το γκόλ της ισοφάρισης ήρθε με μια αριστερή βολιδα απο τα πλαγια του μπακ Βελάσκεζ. Έτσι η Λανούς εμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης αν και θελει συνδυασμο αποτελεσμάτων και να κοψει βαθμούς η αποκλεισμένη και αδιάφορη Μπλούμινγκ.
ΒΙΝΤΕΟ
Στατιστικα