4/05/2010 12:46:00 μ.μ.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
Αποκλεισμένη η Τσέρρο (και να βγεί δευτερη δεν θα της φτάνουν οι πόντοι να μην ειναι απο τους χειρότερους δεύτερους) αν και επαιξε καλό ποδόσφαιρο δεν θα κατσει να χάσει ευκολα απο την Ιντεπεδιέντε Μεντεγίν που θελει οπωσδήποτε την νίκη για να μεινει στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Ιντεπεδιέντε Μεντεγίν - Τσέρρο Πορτένιο 1Χ
Εύκολα ματς στο Περού για Αλιάνζα και Ουνιβερσιτάριο απέναντι στις ουραγούς Μπολιβάρ και Μπλούμινγκ. Η Αλιάνζα με νίκη πάει στην Αργεντινή για να διεκδικήσει την πρώτη θέση με την Εστουδιάντες. Η Ουνιβερσιτάριο καιγεται πιο πολύ γιατι την κυνηγάει η Λανούς, που την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική.
Αλιάνζα Λίμα - Μπολιβάρ 1
Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες - Μπλούμινγκ 1
Η Ντεπορτίβο Κουένκα δεν νομίζω οτι θα τα καταφέρει, αν και καιγεται για την νίκη, απέναντι στην εκπληκτική Νασιονάλ απο την Ουρουγουάη, που εδειξε οτι εκτος εδρας ειναι πολυ επικίνδυνη μετα την νίκη μεσα στην Αργεντινή επι της Μπανφιλντ.
Ντεπορτίβο Κουένκα - Νασιονάλ Χ2
Η αποκλεισμένη Ντεπορτίβο Ιτάλια υποδέχεται την Κολο Κολο που θέλει οχι μονο νίκη αλλα και με διαφορά γκόλ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο τελέυταίο ματς εντός με την Κρουσειρο. Σκληροτράχηλη η Ντεπορτίβο δεν νομίζω να δεχθεί πολλα γκόλ, μπορεί και να μην χάσει.
Ντεπορτίβο Ιτάλια - Κολο Κολο Χ2
Μεγαλο ματς αναμένεται μεταξυ Φλαμενγκο και Ουνιβεριταντ ντε Τσίλε στη Βραζιλία, με τους Βραζιλιάνους να θέλουν ρεβάνς για την ήττα τους στην Χιλή. Πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες με ευχαίρια στο σκοράρισμα. Πιστέυω θα γινει σκληρό παιχνίδι με την έδρα να παίζει καθοριστικό ρόλο.
Φλαμένγκο - Ουνιβερσιταντ ντε Τσίλε 1
Στατιστικά

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ 2010, 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εύκολο έργο για την Τίγκρε απέναντι στην Τουκουμάν, Αρσεναλ Σαραντί και Ουρακάν παλέυουν για την νίκη ισοδύναμες φέτος, η Λανούς που βρίκει τα πατήματα της παιζει εκτός με την αδύναμη Τσακαρίτα, η πρωτοπόρος και σοβαρή Ιντεπεδιέντε παιζει εκτός με την Χιμνάσια Λα Πλάτα, η Νιούελς εχει ευκαιρία να κάνει διπλό μεσα στο Βεσπούκι απέναντι στην ανημπορη Ρίβερ, οπώς και η Μπανφιλντ εντός με την ντεφορμέ Σαν Λορεντζο. Στο ντέρμπι η Βελέζ υποδέχεται την Εστουδιάντες σε ενα μάτς που θα κρίνει ποιός θα συνεχίσει να διεκδικέι τον τίτλο και ποιός θα μείνει μακριά απο την κορυφή, μπορεί και οι δύο με ισοπαλία. Η πολύ καλή Κολόν Σαντα Φε υποδέχεται το πτώμα της Μπόκα Τζούνιορς, που ίσως χωρίς τον Ρικέλμε που δεν παίζει να δείξει κάτι ξεχωριστό αλλα πιστέυω δεν θα ξεφύγει την ήττα και πάλι. Σε άλλα ματς η φορμαρισμένη Αρχεντίνος δε θα εχει πρόβλημα εκτός με την Ροσάριο Σεντράλ και η Γοδοη Κρούζ πηγαίνει στο Αβελανέδα να πάιξει με την Ράσινγκ σε νεα ματς ερωτηματικό, που θα δοκιμαστεί το "μεταλλο" της επίδοξου πρωταθλήτριας.
Τίγκρε - Ατλέτικο Τουκουμάν 1
Άρσεναλ Σαραντί - Ουρακάν Χ
Τσακαρίτα Τζούνιορς - Λανούς Χ2
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Ιντεπεδιέντε Χ2
Ρίβερ Πλέητ - Νιούελς Χ2
Μπάνφιλντ - Σαν Λορέντζο 1
Βελέζ Σάρσφιλντ - Εστουδιάντες Χ
Κολόν Σάντα Φε - Μπόκα Τζούνιορς 1
Ροσάριο Σεντράλ - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2
Ρασινγκ Κλούμπ - Γοδόη Κρούζ 1Χ
Στατιστικά

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΒΟΡΕΙΟΥ/ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Επαναληπτικοί στα ημιτελικά με την Πατσούκα να έχει το πλεονέκτημα του εκτός εδρας γκόλ μετα το 1-1 μέσα στο Νεμέσιο Ντίες με την Τολούκα, και την Κρούζ Αζούλ να προσπαθεί να ανατρέψει την ήττα 1-0 απο την Πούμας σε ενα τοπικό ντέρμπι. Πιστέυω η Τολούκα αποκτάει την φόρμα της και δεν θα χάσει απο την πολύ καλή αλλα τελευταία ασταθή Πατσουκα, ενω η Κρούζ Αζούλ θεωρω οτι θα περάσει στον τελικό ευκολα η δύσκολα.
Πατσούκα - Τολούκα Χ2
Κρούζ Αζούλ - Πούμας 1

4/05/2010 12:36:00 π.μ.

ΜΕΞΙΚΟ : ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

4 Απρ, 2010
ΜΕΞΙΚΟ ΤΟΡΝΕΟ ΜΠΙΣΕΝΤΕΝΑΡΙΟ 2010
ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ 0 - 3 ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ
Τζάκσον Μαρτίνες 9'
Άλβαρες (Αυτογκόλ) 28'
Ντανιλίνιο 83'
ΣΧΟΛΙΑ
Η Σάντος μπηκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να διαγράψει την ήττα απο την Γουαδαλαχάρα με 6-2 και να κλέίσει την κακη παρένθεση σε μια πολύ καλή σεζον με πολυ καλό ποδόσφαιρο και πολλούς βαθμούς. Στο πρωτο λεπτό ο βετεράνος τερματοφύλακας Πέρες της εκ των ουραγών Τζαγκουάρες εκανε την πρώτη απο τις πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις. Αφου ελεγχε το ματς η Σαντος ηρθε ενα εντυπωσιακό γκόλ στο ένατο λεπτό απο τον Κολομβιανό σεντερ φόρ της Τζαγκουάρες Τζάκσον Μαρτίνες, αλλα δεν πτοήθηκε και συνέχισε να χάνει σωρεία ευκαιριών. Ήρθε και το αυτογκόλ στο 28 για να γίνει το 0-2 και να ολοκληρωθεί το σοκ για τους πράσινους που συνεχισαν να προσπαθούν με τους τοσους τεχνίτες που εχουν (Βουόσο, Λουντουένια, Χιμένεζ). Στο δέυτερο ημίχρονο μπήκε ο "επιστήμονας του γκολ" Ντάργουιν Κιντέρος για την Σάντος αλλα ο ρυθμός της ομάδας έπεσε μιας και η Τζαγκουάρες εδειχνε να ανεβαίνει ψυχολογικά και να απειλεί στις αντεπιθέσεις με δημιουργό τον Βραζιλιάνο Ντανιλίνιο που εκανε το 0-3 προς το τέλος του παιχνιδιού. Πολλα σκληρα μαρκαρίσματα στο παιχνίδι. Δέυτερο σόκ για τη Σάντος Λαγκούνα αλλα πιστευω δεν θα κάνει μεγαλυτερη "κοιλιά" μιας και ειναι πολυ θεαματική ομάδα και τα γκόλ θα έρθουν εύκολα.
ΒΙΝΤΕΟ

4/05/2010 12:31:00 π.μ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

4 Απριλίου, 2010
ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 2010
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1 - 2 ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ
Ντε Λεόν 43'
Γκαιτάν 61'
Καράγκλιο 87'
ΣΧΟΛΙΑ
Απο τις χειροτερες Μπόκα όλων των εποχών προτελευταία στην βαθμολογία εχασε εντός απο την πολυ κακή Ροσάριο. Ναι μεν υπάρχουν οι παγκόσμιας κλάσης Ρικέλμε, Παλέρμο αλλα πλεον δεν μπορούν να προσφέρουν ειτε γιατι δεν εχουν κίνητρο ειτε επειδή εφυγαν πολλοι παίχτες κλειδιά τα τελευταία χρόνια χωρίς να αναπληρωθούν. Αυτο το "μειγμα" βετεράνων και νέων παιχτών δεν εχει πιάσει καθόλου φετος (όπως και στη Ρίβερ Πλέητ) . Μόνο ο Μεδέλ διασώνεται και ίσως οι νεοι επιθετικοί Γκαιταν και Μοουτσε. Προσπαθησε η Μποκα με πολλά λάθη αλλα αρκετοι παιχτες ειναι πολύ "λίγοι" ιδίως οι αμυντικοί. Η Ροσάριο πήρε το μάτς με στημένες φάσεις και δυο τραγικά λάθη της αμυνας των γηπεδούχων στο δευτερο γκόλ. Στο τέλος ο Ρικέλμε μάλλον πηρε κοκκινη κάρτα για να αποφύγει το λαικο δικαστήριο μετα την λήξη. Πλέον δεν εχει στόχους η Μπόκα και ουτε σωνεται η χρονια με αυτην την ομάδα.
BINTEO