4/08/2010 02:56:00 μ.μ.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 9-11 Απρ 2010

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, 9-11 Απρ 2010
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΛΑΟΥΖΟΥΡΑ 2010
Η Νιούελς εχει ευκαιρία να ανέβει περιοσσότερο με νίκη εντός επι της Τσακαρίτα, οι φορμαρσιμένες Χιμνάσια και Ουρακάν συγκρούονται, η πρωτοπόρος Ιντεπεδιέντε ευκολα λογικά εντός με την πεσμένη Σαν Λορέντζο, η Λανούς υποδέχεται την κακή Ροσάριο Σεντράλ, η Βελέζ Σάρσφιλντ εχει δεύτερο ντέρμπι εντός αυτη τη φορά με την Μπάνφιλντ, η Ρίβερ ελπίζει να παρει επιτέλους βαθμούς εκτός με την ουραγό Ατλέτικο Τουκουμάν, Γοδοη Κρουζ και Τιγκρε συγκρούονται σε ενα άλλο ντέρμπι φορμαρισμένων, η Εστουδιάντες υποδέχεται την Ρασίνγκ που πολεμάει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, η Μπόκα υποδέχεται την Άρσεναλ Σαραντί σε ενα ματς που θα εξελιχθεί σε λαικό δικαστήριο και η ανεβασμένη Αρχεντίνος Τζούνιορς υποδέχεται την πολύ καλη Κολόν.
Νιούελς - Τσακαρίτα Τζούνιορς 1Χ
Ουρακάν - Χιμνάσια Λα Πλάτα Χ
Ιντεπεδιέντε - Σαν Λορέντζο 1
Λανούς - Ροσάριο Σεντράλ 1
Βελέζ Σάρσφιλντ - Μπανφιλντ 1Χ
Ατλέτικο Τουκουμάν - Ρίβερ Πλέητ Χ2
Γοδόη Κρούς - Τίγκρε Χ2
Εστουδιάντες - Ρασίνγκ Κλούμπ 1
Μπόκα Τζούνιορς - Άρσεναλ Χ2
Αρχεντίνος Τζούνιορς - Κολόν Σάντα Φέ 1Χ
Στατιστικά
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΚΑ ΡΙΟ : Ημιτελικόι για το τουρνούα Τάκα Ρίο σε μονά ματς. Το τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα ηταν χωρισμένο σε δύο ομίλους και παίζουν χιαστί οι πρώτοι με τους δεύτερους. Η Μποταφόγκο του Σεμπάστιαν Αμπρέου και του Ερρέρα υποδέχεται σε ενα αμφίρροπο μάτς την Φλουμινένσε του "Εκι" Γκονζαλεζ και του Φρέντ. Στο άλλο ματς η Φλαμένγκο με τον Αντριάνο αμφίβολο αλλα τον Λόβ κανονικά να παίζει υποδέχεται την Βάσκο Ντα Γκάμα που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας απο τη νέα σεζόν αλλα μαλλον δεν εχει ελπίδα απεναντι στο μεγαθήριο.
Μποταφόγκο - Φλουμινένσε 1Χ
Φλαμένγκο - Βάσκο Ντα Γκάμα 1
Στατιστικά
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ : Ημιτέλικοί τοπικού πρωταθλήματος, πάιζουν σε διπλά παιχνίδια ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δευτερος με τον τρίτο. Η περσινή πρωταθλήτρια Κορίνθιανς δεν συμμετέχει γιατι ήρθε 5η στης βαθμολογία. Στον ένα ημιτελικό αναμετρούνται οι εκπλήξεις Γκρέμιο Προυντέντε και Σάντο Αντρέ, και στον άλλο η Σάο Πάολο υποδέχεται την Σάντος του Ρομπίνιο στο μεγάλο ντέρμπι.
Γκρέμιο Προυντέντε - Σάντο Αντρέ Χ2
Σάο Πάολο - Σάντος 1
Στατιστικά
ΜΕΞΙΚΟ - ΜΠΙΣΕΝΤΕΝΑΡΙΟ 2010
Η Τέκος υποδέχεται την Τίγκρες σε ενα ματς με δυο πολύ ασταθής ομάδες, η Μοντερρέυ θα εχει ευκολο έργο με την Σαν Λουίς, η Τολούκα δυσκολη αποστολή εκτός στο Κερετάρο, η απρόβλεπτη Τζαγκουάρες υποδέχεται την ηττημένη στο Σουπερ-Κλάσικο Αμέρικα, δέυτερο εντός εδρας ματς συνεχόμενο για την Σίβας Γουαδαλαχάρα με την Μορέλια αναμένεται να μην δυσκολευτούν, η Ατλάντε υποδέχεται την σταθερή αξία Κρουζ Αζούλ, η Πατσούκα ξαναβρίσκει την φόρμα της υποδέχεται την μέτρια Άτλας, στο ντέρμπι η Πούμας θέλει μονο νίκη για να φτάσει την Σάντος Λαγκουνα, και η Πουέμπλα υποδέχεται την πεθαμένη Ίντιος.
Εστουδιάντες Τέκος - Τίγκρες 1Χ
Μοντερρέυ - Σαν Λουίς 1
Κερετάρο - Τολούκα Χ
Τζαγκουάρες - Αμέρικα 1
Σίβας Γουαδαλαχάρα - Μονάρκας Μορέλια 1
Ατλάντε - Κρουζ Αζούλ Χ2
Πατσούκα - Άτλας 1
Πούμας - Σάντος Λαγκούνα Χ2
Πουέμπλα - Ίντιος 1
Στατιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου